Velkommen til Krifas julekalender

Her kan du vinde mange spændende præmier

Du kan fra den 1. til den 24. december besøge julekalenderen og svare på dagens spørgsmål. Når du deltager i julekalenderen, er du samtidig med i konkurrencen om at vinde Krifas store hovedpræmie.

Hovedpræmien er et Rejsegavekort på 10.000 kr.
Derudover er der daglige præmier, og der er to ekstra lodtrækninger for de hurtige. Der trækkes lod om ekstra præmier blandt tilmeldte den 12/11 og 1/12.

Sådan deltager du
Allerede fra den 23. oktober kan du tilmelde dig julekalenderen. Så er du allerede oprettet, når vi åbner den første låge 1. december.

Når du deltager, får du dagligt en mail med et link til besvarelse af dagens spørgsmål.

Hver gang du svarer rigtig på et spørgsmål, får du desuden et ekstra lod i konkurrencens hovedlodtrækning.

Hvis du glemmer at besvare et spørgsmål på dagen, kan du svare på "gamle" spørgsmål frem til 24. december og stadig få ekstra lodder til hovedtrækningen.

Daglige præmier:
Den daglige præmie kan bl.a. være
- Biograf-billetter
- Cafétur 
- Hotelophold for 2 ved Lillebælt
- Interflora Vin & Chokolade
- Luksus brunch for 2
- Luksus gavekort
- Oplev Danmark
- Søde fristelser for 2
- Wellness gavekort

3. januar udtrækker vi vinderen af hovedpræmien:
Rejsegavekort på 10.000 kr.

Spørgeskema
Undervejs i konkurrencen får du mulighed for at besvare nogle få spørgsmål om dig selv, fordi vi gerne vil lære vores deltagere bedre at kende.

Alle, der opdaterer deres profilside inden 24. december, får 10 ekstra lodder i hovedlodtrækningen.

Vilkår for deltagelse i Julekalenderen
For at være med i konkurrencen, skal du registrere din mailadresse, navn, adresse og telefonnummer.

Deltagelse i konkurrencen kræver, at du har en gyldig mailadresse. Det er kun tilladt at tilmelde sig Julekalenderen én gang. Forsøg på snyd medfører udelukkelse.

Når du tilmelder dig konkurrencen, accepterer du, at Krifa må kontakte dig på mail og sms for at give dig den nyeste viden omkring arbejdslivet og tilbud fra Krifa-koncernen.

Krifa vil behandle dine data for at sende dig så relevant information som muligt. Her kan du læse mere om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger. Du kan til enhver tid afmelde dig kommunikationen og begrænse dit samtykke.

Hvis du ikke ønsker denne information, kan du framelde det ved at klikke i en af de daglige mails.

Konkurrencens vindere publiceres på krifa.dk med for- og efternavn. Vinderne bliver også kontaktet direkte på den mailadresse, de har oplyst. Præmierne bliver leveret direkte til vinderne og kan ikke byttes til kontanter. Krifa betaler gevinstafgiften, så du bliver ikke beskattet af din præmie.

Ansatte hos Krifa og Juhlsen A/S samt medlemmer af deres husstand må ikke deltage i konkurrencen. Hvis du har spørgsmål i forbindelse med konkurrencen, er du velkommen til at kontakte os på konkurrence@krifa.dk eller 7227 7227.